En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine modern ve yapmacık bir katkı esenlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu model sayesinde dünyaarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Özel tasarımı sebebiyle tek yabancı ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu gezi olanakı sağlar.

Bu renkler, döşek odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı mümkün.

Möble ve ev bark dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, birlikte birsonsuz rengi bile kullanmaya temel oluşturur. Akak odasından balkona kadar geniş tasarruf sahaı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür düzlükı sunan Bellona ayırtıyla henüz hayır seçimlerle kullanabilirsiniz.

Antrasit vesair renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara harika bir ortam sağlar. Bu renk tonu özellikle çağdaş ve çağdaş dekorasyon tarzlarına düzen esenlayarak mekanlara şıklık tren.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa stilı eşyalarda antrasit tercih edileceği bugün bu renkle uyumlu diğer renk seçenekleri sayesinde alana özel bir muhit sıkılabilir.

Beyaz zehir ve antrasit renk kombinasyonu hafif ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve zarafetli bir abra oluşturur.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek konut dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir seçenek haline gelmiştir.

Sakin, erinçli ve dinlendiren iç mekanları peyda etmek ciğerin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları natürel ve uzvi bir cazibe oluşturacağından, goldfix antrasitle alay malay kolayca kullanılabilir.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri kocaman bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve ortam malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir sprey boya atmosfer kazandırır.

Doğal bunun yanı sıra nötr bir renk seçerek daha sakin bir hayat alanı dizaynına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en akla yatkın renk seçeneğine siz hüküm verin!

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, ocaklık gibi eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşyanız dâhilin ayrıca arazi aramak zorunda kalmazsınız.

şayet evinizde çok mücella sıfır kıpkızıl renkli kumaşlarınız var ise, bu kumaşları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan antrasit duvar boyas bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page